The Sims 3: World Adventures

The Sims 3: World Adventures 2

Reis rond de wereld in The Sims 3

Niet bijzonder
5

The Sims 3: World Adventures is de mobiele variant van The Sims, een game waarin jij jouw 'Sim' (fictief personage) bestuurt. Dit gratis simulatiespel voor Java stuurt je de hele wereld rond op zoek naar nieuwe ervaringen.

Als wereldreiziger doe je onder andere China, Frankrijk, Egypte en de VS aan. Onderweg ontmoet je tal van andere Sims en leer je nieuwe dingen over elke locatie. In tegenstelling tot andere versies heb je in The Sims 3: World Adventures meer te doen dan alleen je Sim te laten opgroeien. De landen waar je op visite gaat hebben ook een belangrijke functie in deze (educatieve) game.

De besturing van The Sims 3: World Adventures laat nogal wat te wensen over, helemaal wanneer je geen touchscreen hebt. Je gebruikt dan je knoppen om een cursor te besturen en dat frustreert regelmatig. Grafisch gezien is The Sims 3: World Adventures een middenmoter; het is niet lelijk, maar ook niet verbluffend.

The Sims 3 is een groot succes op de pc. Voor jouw Java-toestel is het wel even wat anders; het spelconcept is leuk bedacht, maar de uitvoering van The Sims 3: World Adventures is niet om over naar huis te schrijven.

Meeste downloads Strategiespellen voor java

Meer
The Sims 3: World Adventures

Download

The Sims 3: World Adventures 2

Beoordelingen about The Sims 3: World Adventures

  • door Anonymous

    heel ierietand.
    ik vint het niet leuk dat het niet wort ge download als je er mee eens bent lingk het dan en ook...   Meer